Samenwerkingsovereenkomsten

Bent u op zoek naar informatie omtrent samenwerkingsovereenkosmten? Over bijvoorbeeld het opmaken of controleren van een samenwerkingsovereenkomst? Dan bent u bij STIPT. advocaten aan het juiste adres! Onze advocaten zoeken het graag voor u uit.

Samenwerkingsovereenkomst tussen ondernemingen

Iedere onderneming werkt op enige wijze samen met een andere onderneming. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een joint venture een maatschap, een vennootschap onder firma (v.o.f.), of op basis van een distributieovereenkomst,  een agentuurovereenkomst of een franchiseovereenkomst. Dit zijn allemaal vormen van een samenwerkingsovereenkomst.

Risico's samenwerkingsovereenkomst

Juist bij het aangaan van samenwerkingen is het enthousiasme om te beginnen vaak groot en worden verantwoordelijkheden, aansprakelijkheid en risico’s onvoldoende duidelijk vastgelegd. De specialisten van STIPT. hebben veel ervaring in het concreet en helder vastleggen van afspraken over de verdeling van winst, de onderlinge taakverdeling, het doel en de wijze van samenwerking, de duur van de samenwerking en de wijze van beëindiging daarvan. Zij leveren desgewenst een samenwerkingsovereenkomst op maat.

STIPT. advocaten adviseert u graag over uw samenwerkingsovereenkomst

Ook bij het opzeggen van een samenwerkingsovereenkomst of geschillen over de nakoming van de verplichtingen kan STIPT. u bijstaan. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook, via 088 000 53 00.

Contact opnemen