Ondernemingsrecht 

Op zoek naar een ondernemingsrecht advocaat? Dan bent u bij STIPT. advocaten in Zaltbommel aan het juiste adres. Onze ondernemingsrechtspecialisten geven u graag advies!

Juridisch advies op het gebied van ondernemingsrecht

STIPT. ondersteunt bij allerhande zaken op ondernemingsrechtelijk gebied. Als ondernemer kunt u worden geconfronteerd met juridische uitdagingen van uiteenlopende aard. Wij helpen bij het beheersen van risico’s en het realiseren van een optimaal resultaat voor u als ondernemer. Wij geven u graag juridisch advies en procederen op alle terreinen van het vennootschaps- en rechtspersonenrecht, bijvoorbeeld bij de oprichting en ontvlechting van samenwerkingsverbanden. Wij onderhandelen, doen onderzoek en schrijven (transactie)contracten. Ook hebben de ondernemingsrechtspecialisten van STIPT. ruime ervaring in het begeleiden van fusies, overnames en bedrijfsopvolging.

Ondernemingsrecht: hoe gaat STIPT. advocaten te werk?

STIPT. treedt graag op als adviseur en sparring partner. Direct en to the point. Onze ervaren ondernemingsrechtspecialisten weten wat het is om te ondernemen. STIPT. begrijpt uw belangen  Wij verdiepen ons graag in uw onderneming en in wat u beweegt om een advies op maat te kunnen geven.

Met doeltreffende oplossingen helpen wij u de continuïteit van uw onderneming te waarborgen.

Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook, via 088 000 53 03.

Sieuwert Bruins Slot

Contact opnemen

Zaken
Volgens de wet is een zaak "een voor menselijke beheersing vatbaar stoffelijk object". Op grond van rechtspraak worden ook warmte, informatie en elektriciteit als zaken aangemerkt. Zaken kunnen worden onderverdeeld in roerende en onroerende zaken.
Meer info »