Overname en reorganisatie

Heeft u vragen over een overname of reorganisatie? De arbeidsrecht advocaten van STIPT. geven u daar graag juridisch advies over.

Veelvoorkomende vragen bij een overname

De overname van een onderneming, fusie of reorganisatie heeft grote gevolgen voor het personeel van een onderneming. Bij een overname kunnen bijvoorbeeld vragen rijzen zoals; wanneer is er sprake van overgang van een onderneming, gaan de werknemers automatisch over naar de verkrijgende onderneming, krijgen de werknemers nieuwe arbeidsovereenkomsten of behouden zij dezelfde arbeidsvoorwaarden? De arbeidsrechtspecialisten van STIPT. zijn ervaren in het adviseren en bijstaan van ondernemers en werknemers die te maken krijgen met de overname van een onderneming. Meer weten over de ondernemingsrechtelijke kant van een overname? Neem dan contact op met de ondernemingsrechtspecialisten van STIPT. of kijk op deze pagina.

Advies bij een reorganisatie

Ook bij een reorganisatie kunnen veel vragen en onzekerheden spelen. Bijvoorbeeld, wanneer kan een werknemer ‘boventallig’ worden verklaard, hoe moet een Sociaal Plan er uit zien, dient de Ondernemingsraad om advies te worden gevraagd, welke rechten en plichten hebben werkgever en werknemer jegens elkaar, aan welke voorwaarden dient een ontslag om bedrijfseconomische redenen te voldoen en hoe werkt het afspiegelingsbeginsel?

Juridisch advies van onze arbeidsrecht advocaten?

De specialisten van STIPT. vertellen u graag meer over alle rechten en plichten die u heeft bij een overname of reorganisatie.

Dus wilt u meer informatie over overname & reorganisatie? Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook, via 088 000 53 00.

Contact opnemen