Insolventie 

Bent u op zoek naar advies op het gebied van insolventie? De advocaten van STIPT. zijn gespecialiseerd op het gebied van insolventierecht. We helpen u graag!

Dreigende insolventie

Als een rechtspersoon of een natuurlijk persoon ten minste twee schuldeisers heeft en er niet in slaagt om te voldoen aan zijn verplichtingen aan hen? Dan bestaat het risico dat zijn of haar faillissement aangevraagd wordt bij de rechtbank. Bij de incasso van een geldvordering is het aanvragen van een faillissement een veelgebruikt drukmiddel van schuldeisers om af te dwingen dat een openstaande schuld wordt betaald.

Faillissement aanvraag

Maar, een schuldenaar kan ook zelf haar faillissement aanvragen als zij voorziet dat zij haar schulden niet langer kan betalen. Soms is dat niet anders. Ook voor ondernemers kan het onder omstandigheden de beste beslissing zijn om te nemen. Bijvoorbeeld als dat voor de privésituatie beter is. Dat het een complexe beslissing is, die een ondernemer aan het hart gaat, dat snappen wij.

Insolventierecht: STIPT. advocaten helpt u

Heeft u een openstaande vordering die niet wordt betaald of voorziet u de kans dat u uw schuldeisers niet meer kunt voldoen? Het is goed om tijdig te weten waar u aan toe bent. De insolventie specialisten van STIPT. beantwoorden graag uw vragen. Wij denken mee in mogelijkheden, maar zijn ook realistisch, waar die beperkt zijn. Wat het scenario ook wordt: u staat niet alleen.

Contact opnemen