Super goed advies, snel en altijd bereikbaar!

Vastgoed & Huurrecht 

Op zoek naar een huurrecht advocaat? Of een vastgoed advocaat? Dan bent u bij STIPT. advocaten in Zaltbommel aan het juiste adres. We geven u juridisch advies in vastgoed- en huurrecht.

De vastgoedwereld

De vastgoedwereld is continu in beweging. Ook de wet en regelgeving daaromtrent staat niet stil. Het is daarom erg belangrijk dat u zich goed laat adviseren over de inhoud en consequenties van de overeenkomsten die u wilt sluiten, of het nu gaat om een koopovereenkomst, een huurovereenkomst of aannemingsovereenkomst. STIPT. ondersteunt en geeft graag juridisch advies bij het sluiten van de verschillende overeenkomsten of bij het opstellen daarvan.
 
STIPT. advocaten kent de vastgoedmarkt. Wij hebben gevoel bij de relaties tussen huurders en verhuurders, hoofd- en onderaannemers, met opdrachtgevers, projectontwikkelaars, de overheid en financiers en kennen de tijdsdruk bij het opleveren van een project. De belangen zijn vaak groot, dus het vastleggen van duidelijke afspraken is een vereiste.
In de praktijk wordt vaak gebruik gemaakt van standaard model koop- of huurovereenkomsten, die door partijen vervolgens worden aangepast. De werkelijkheid is meestal niet standaard, en dus zijn afwijkingen noodzakelijk. Het is daarom erg belangrijk om u vooraf goed te laten adviseren over de inhoud en consequenties van (de afwijkingen op) een koop- of huurovereenkomst.  

Huurrecht geschillen

Geschillen zijn helaas niet altijd te voorkomen. In de vastgoedwereld krijgt u vaak met verschillende partijen te maken; makelaars, (onder)aannemers, architecten, financiers, gemeenten. Een geschil ligt al snel op de loer, hoe goed de overeenkomst ook is opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan discussie over de hoogte van de (meer)kosten, over de algemene voorwaarden, over wie waarvoor verantwoordelijk is. 

Hoe gaat STIPT. advocaten te werk?

De advocaten van STIPT. adviseren en procederen veelvuldig over alle voorkomende aspecten van (bouw)contracten en koop- en huurovereenkomsten en zijn ervaren waar het aankomt op procedures, zowel voor de gewone rechter als in arbitrage. Dat geldt voor de (ver)huur en (ver)koop van zowel commercieel als particulier vastgoed. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van de huur en verhuur van woon-, winkel- en kantoorruimte. Tot onze opdrachtgevers behoren vastgoedbeleggers, verhuurders en huurders, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten en andere overheden. Daarnaast adviseren wij onder meer aannemers, architecten, makelaars, notarissen en retailers.

Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook, via 088 000 53 00.

Marja van der Lek-Langenhof | Vastgoed & Huurrecht

Contact opnemen