Roel Versteeg

BETROKKEN EN DESKUNDIG, MET EEN PRAKTISCHE INSLAG

Roel is betrokken bij u als client. Hij weet wat u belangrijk vindt. Met die wetenschap in het achterhoofd zoekt hij graag naar praktische en creatieve oplossingen voor juridische problemen, maar hij gaat een procedure zeker niet uit de weg. Hij neemt geen blad voor de mond en zegt waar het op staat. Roel staat graag in de frontlinie, maar kijkt ook met u mee op de achtergrond, als dat voor uw zaak beter is.

SPECIALIST MET GEVOEL VOOR TECHNIEK

Roel heeft zich gespecialiseerd in het contractenrecht en het ondernemingsrecht. In 2013 rondde hij de Grotius specialisatieopleiding, nationaal en internationaal contracteren, cum laude, af. Hij is als buitenpromovendus verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en doet onderzoek op het vlak van opstalaansprakelijkheid, in het bijzonder waar het opstalbezit door overheden betreft. Daarnaast is hij lid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (de VJOJ).

Roel houdt zich graag bezig met de (vastgoed) procespraktijk en vraagstukken op het gebied van vastgoedrecht in brede zin. Roel werkt onder meer voor overheden, projectontwikkelaars en bouw- en installatiebedrijven. Roel heeft gevoel voor techniek en speciale affiniteit met de bouwsector. Vraagstukken met betrekking tot financiering en zekerheden intrigeren hem.

Registratie rechtsgebieden
Roel Versteeg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Burgerlijk procesrecht (Beslag- en executierecht, Litigation)
Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Roel Versteeg | Financiering & Zekerheden

Staat voor persoonlijke juridische dienstverlening op topniveau, altijd dicht bij de cliënt

Contact opnemen