Marja van der Lek-Langenhof

OPRECHTE INTERESSE, INNOVATIEF, PROBLEEMOPLOSSER

Wanneer u met Marja werkt ervaart u haar oprechte interesse, in uw bedrijf maar vooral ook in u als mens. Wat drijft u, welke droom en waarden streeft u na, maar ook waar ligt u wakker van? Dat maakt dat zij weet welke aanpak en strategie ook persoonlijk bij u past: met een gestrekt been erin of zoeken naar de beste oplossing, zowel strategisch, praktisch als juridisch. Daarbij is Marja oplettend en zorgzaam, waardeert u als relatie en stelt uw belang voorop. Zij gaat voor het hoogst haalbare. Alles met één doel: de beste oplossing zoeken èn vinden voor u, ook al is dat niet altijd een juridische.

ADVOCAAT VASTGOEDRECHT (O.A. BOUWRECHT, HUURRECHT) GAST-DOCENT, SPECIALIST IN ZORGVASTGOED

Marja is lid van de Vereniging voor Bouwrecht advocaten. Marja is een vastgoedadvocaat pur sang.   
De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in de juridische aspecten van het vastgoed, waaronder aan- en verkoop van onroerend goed, aanneming van werk, huurrecht, civiel bouwrecht en projectontwikkeling. In 2005 volgde zij de verdiepingscursus Privaatrechtelijk bouwrecht bij de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten.

Marja adviseert en procedeert voor grote en kleine partijen, waaronder projectontwikkelaars, aannemers, zorginstellingen, corporaties en beleggers, overheden en semi-overheden. Als speciaal aandachtsgebied heeft Marja zich toegelegd op de advisering over aan- en verkoop, ontwikkeling, realisatie, renovatie en transformatie van zorgvastgoed.

Registratie rechtsgebieden
Marja van der Lek - Langenhof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Huurrecht
Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

"Super goed advies, snel en altijd bereikbaar! "

"Marja weet precies de vinger op de zere plek te leggen bij een lastige juridische situatie. "

"Haar aanpak is wat minder "macho" dan wellicht gebruikelijk in de vastgoedsector en dat is precies wat wij als cliënt zoeken in een goede (vastgoed)advocaat. "

Marja van der Lek-Langenhof | Vastgoed & Huurrecht

Scherp, to-the-point, innovatief, persoonlijk en tactisch

Contact opnemen