Mr. M.H.F. (Marja) van der Lek-Langenhof

Marja-van-der-Lek-LangenhofMr. M.H.F. (Marja) van der Lek-Langenhof
T: 088 – 000 53 02
M: 06 – 211 77 803
F: 088 – 000 53 10
E: m.vanderlek@stiptadvocaten.nl
V card
Linkedin
Twitter

 

CV MARJA VAN DER LEK-LANGENHOF

Marja (1976) heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2001 werd zij tot advocaat beëdigd. Tot 2005 werkte zij bij Nysingh Advocaten in Zwolle. Van 2006 tot 2009 werkte zij bij CMS Derks Star Busmann in Arnhem. Daarna verhuisde zij naar Curacao en daar heeft Marja tot eind 2010 bij Spigthoff Curaçao gewerkt. Eind 2010 heeft zij zich aangesloten bij BANNING advocaten te ’s-Hertogenbosch. Per 1 januari 2016 richtte zij samen met Roel VersteegSieuwert Bruins Slot en Mireille Posthumus STIPT. Advocaten op. Marja is uw contactpersoon voor vastgoed & huurrecht.

Stipt betekent voor Marja: scherp, to-the-point, innovatief, persoonlijk en tactisch.

Oprechte interesse, innovatief, probleemoplosser

Wanneer u met Marja werkt ervaart u haar oprechte interesse, in uw bedrijf maar vooral ook in u als mens. Wat drijft u, welke droom en waarden streeft u na, maar ook waar ligt u wakker van? Dat maakt dat zij weet welke aanpak en strategie ook persoonlijk bij u past: met een gestrekt been erin of zoeken naar de beste oplossing, zowel strategisch, praktisch als juridisch.

Marja is innovatief en zet stilstaande zaken in beweging. Marja is een besluitvaardige probleemoplosser met een bovengemiddeld creatief oplossingsvermogen. Zij creëert op enthousiaste wijze kansen en houdt hierbij zicht op het groter geheel.

Daarbij is Marja oplettend en zorgzaam, waardeert u als relatie en stelt uw belang voorop. Zij gaat voor het hoogst haalbare. Alles met één doel: de beste oplossing zoeken èn vinden voor u, ook al is dat niet altijd een juridische.

Advocaat vastgoedrecht (o.a. bouwrecht, huurrecht) gast-docent, specialist in zorgvastgoed

Marja is een vastgoedadvocaat pur sang. De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in de juridische aspecten van het vastgoed, waaronder aan- en verkoop van onroerend goed, aanneming van werk, huurrecht, civiel bouwrecht en projectontwikkeling. In 2005 volgde zij de verdiepingscursus Privaatrechtelijk bouwrecht bij de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten.

Marja is lid van de Vereniging voor Bouwrecht advocaten. Zij is gast-docent bij de BNA-academie en bij Lexlumen en daarnaast is Marja secretaris van de Raad van Toezicht bij Stichting Chapeau Woonkringen.

Marja adviseert en procedeert voor grote en kleine partijen, waaronder projectontwikkelaars, aannemers, zorginstellingen, corporaties en beleggers, overheden en semi-overheden. Als speciaal aandachtsgebied heeft Marja zich toegelegd op de advisering over aan- en verkoop, ontwikkeling, realisatie, renovatie en transformatie van zorgvastgoed.