Mr. R.J. (Roel) Versteeg

Roel-VersteegMr. R.J. (Roel) Versteeg
T: 088 – 000 53 04
M: 06 – 481 19 081
F: 088 – 000 53 10
E: r.versteeg@stiptadvocaten.nl
V card
Linkedin
Twitter

 

CV ROEL VERSTEEG

Roel (1984) heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2008 werd hij tot advocaat beëdigd. Hij sloot zich vervolgens aan bij BANNING advocaten te ’s-Hertogenbosch. Per 1 januari 2016 richtte hij samen met Marja van der Lek, Mireille Posthumus en Sieuwert Bruins Slot STIPT. Advocaten op. Roel is uw contactpersoon voor financiering, zekerheden & faillissementsrecht.

Stipt betekent voor Roel: persoonlijke juridische dienstverlening op topniveau, maar altijd dicht bij de cliënt.

Betrokken en deskundig, met een praktische inslag

Roel is betrokken bij zijn cliënten. Hij weet wat zij belangrijk vinden. Met die wetenschap in het achterhoofd zoekt hij graag naar praktische en creatieve oplossingen voor juridische problemen, maar hij gaat een procedure zeker niet uit de weg. Hij neemt geen blad voor de mond, zegt waar het op staat. Roel staat graag in de frontlinie, maar kijkt ook graag mee op de achtergrond, zeker als dat dienstiger is aan uw zaak. Uw belang staat namelijk voorop.

Roel heeft een heldere kijk op zaken, denkt na over meerdere scenario’s en bepaalt dan koers, altijd in overleg met u. Het uitonderhandelen van contracten is een spel dat Roel graag speelt. Hij werkt snel, formuleert zorgvuldig en levert stipt. Als goed verstaander heeft hij vaak aan een half woord genoeg.

Specialist met gevoel voor techniek

Roel heeft zich gespecialiseerd in het contractenrecht en het ondernemingsrecht. In 2013 rondde hij de Grotius specialisatieopleiding, nationaal en internationaal contracteren, cum laude, af.

Roel is lid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (de VJOJ). Roel heeft gevoel voor techniek en speciale affiniteit met de bouwsector. Vraagstukken met betrekking tot financiering en zekerheden intrigeren hem.

Roel houdt zich graag bezig met de (vastgoed) procespraktijk en vraagstukken op het gebied van vastgoedrecht in brede zin. Roel werkt onder meer voor overheden, projectontwikkelaars en bouw- en installatiebedrijven.